Završene javne prezentacije polaznika Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle

(FOTO) Dramski studio za djecu, mlade i odrasle- Javna prezentacija grupe mlađeg uzrasta- početna faza
13 Januara, 2020
(FOTO) Dramski studio za djecu, mlade i odrasle-Javna prezentacija grupe mlađeg uzrasta-napredna faza
24 Januara, 2020
Prikaži sve

U periodu od 8.1 do 12.1.2020. godine realizovane su javne prezentacije polaznika Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle Pozorišta mladih Tuzle. Još jedna generacija je uspješno završila početnu fazu i stekla pravo pohađanja napredne faze u 2020. godini. 

Želimo se zahvaliti svim roditeljima na prepoznavanju Pozorišta mladih Tuzle kao partnera u odgoju djece i mladih; polaznicima na ukazanompovjerenju i predanom jednogodišnjem radu; liderima i saradnicima na nesebičnom davanju znanja i ljubavi; publici na posjeti! Polaznicima mlađe grupe su dodijeljeni pranični paketići što predstavlja posebnu radost za sve nas.

Hvala našim partnerima na doprinosu u organizaciji: Grad Tuzla, Centar za kulturu Tuzla, Udruženje “Mladi Tuzle” Tuzla, Vive žene Tuzla, Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja TK, Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak TK i Selo mira Turija. 

Hvala medijima na podršci i promociji uspjeha mladih ljudi (RTV7, RTV TK, RTV Slon, Kameleon,tuzlarije.net, tuzlanski.ba, tip.ba, TNT radio).

Idemo dalje!
#mjestosigurnogodrastanja